Våre integrasjoner

Integrasjoner mellom Kvalitetskontroll og andre systemer

Integrasjoner

Tripletex

Tripletex

Denne integrasjonen oppretter og oppdaterer prosjekt og ansatte fra Tripletex i Kvalitetskontroll og overfører timetyper fra Kvalitetskontroll til Tripletex. 

Finn ut mer
Unimicro

UniMicro

Få timeføringer fra Kvalitetskontroll rett inn i økonomisystemet for lønnskjøring til den ansatte. I tillegg blir prosjekt fra UniMicro opprettet i Kvalitetskontroll.

Finn ut mer
Infotech-logo-vertikal

Infotech

Denne integrasjonen gir deg inn/ut stemplinger fra byggekortleser som forslag til timeføring i Kvalitetskontroll som gjør føring enklere og mer presis enn ved manuell føring.

Finn ut mer
Mobile Worker

Mobile Worker

Få økonomiske avvik fra Kvalitetskontroll sendt til andre økonomisystem. I tillegg kan du få prosjekt og ansatte inn i Kvalitetskontroll fra andre 3.parter.

Finn ut mer

Filoverføringer

Uni_Economy

Uni Economy

Denne filoverføringen overfører timer til lønn. Den tar med seg f.eks tillegg, overtid eller ordinære timer som er ført på en ansatt.

Poweroffice_Go

Poweroffice Go

Timer ført i Kvalitetskontroll kan overføres til Poweroffice Go med alle typetimer, antall timer pr. ansatt, avdeling eller prosjekt.

Tripletex-1

Tripletex

Timer kan overføres til prosjekt, lønn eller ordre med alle lønnsarter som overtid, tillegg. Summering pr. ansatt, avdeling eller prosjekt.

Visma_logo

Visma

Timer til lønn fra Kvalitetskontroll. Alle lønnsarter og summeringer pr. ansatt, avdeling og prosjekt som kan overføres til Visma.

Nettlønn_Logo

Nettlønn

Nettlønn tar i mot timer fra Kvalitetskontroll med lønnsarter som overtid og tillegg som kan blant annet legges til lønnslipper.

Huldt og lillevik_Logo

Huldt og Lillevik

Huldt og Lillevik er en del av Visma og kan motta timer fra overføringen til Kvalitetskontroll. Overfør overtid, timer, tillegg etc.

Xledger_logo

Xledger

Xledger er et ERP system som håndterer blant annet lønn. Timer fra Kvalitetskontroll kan overføres og legges til lønn.

Egendefinert_eksport

Egendefinert eksport

Dersom du har et annet system som kan ta i mot filoverføringer er dette også en mulighet. Da kan vi hjelpe deg med å hente ut dataen du ønsker og tilpasse det til det formatet som det andre systemet bruker. 

Få en gratis demo

Få mer informasjon og demo om våre integrasjoner