Tripletex integrasjon

Prosjekt, timer og ansatte

Integrasjonen mellom Tripletex og Kvalitetskontroll er enkel å sette opp og enkel i bruk. Etter oppsett vil den automatisk opprette nye prosjekt og ansatte som opprettes i Tripletex. Timer ført i Kvalitetskontroll vil kunne sendes til lønn eller ordre i Tripletex. 

Integrasjon-illustrasjon-Tripletex-1

Slik fungerer det

Dette gjør integrasjonen


Oppretter prosjekt

Nye prosjekt fra Tripletex blir automatisk opprettet i Kvalitetskontroll sin prosjektoversikt.

Oppretter brukere

Integrasjonen oppretter ansatte fra Tripletex og inn i ditt personal-register i Kvalitetskontroll

Overfører timer

Ordinære timer, overtid eller tilleggstimer ført i Kvalitetskontroll kan overføres til lønn eller ordre i Tripletex

Timer til lønn og faktura

Ordinære timer til lønn og ordre

Overtidstimer til lønn og ordre

Tilleggstimer til lønn og ordre

Timetyper som er koblet mellom Kvalitetskontroll og Tripletex kan overføres. Dette kan være overtidstimer, tilleggstimer eller ordinære timer. De føres i Kvalitetskontroll, godkjennes og med et tastetrykk er de kommet over til Tripletex som kan enten føres til lønn eller faktura.

Tripletex-Timer

Synkronisering av prosjekt

Prosjektnavn, nummer og beskrivelse

Sett prosjektleder fra Tripletex

Tilgangsstyring av prosjektdeltakere

På prosjektet overføres informasjonen prosjektnavn, prosjektnummer og prosjektbeskrivelse. Du kan også sette prosjekttilgang fra Tripletex og prosjektleder. 

Prosjekt - Kvalitetskontroll

Ansatte

Ansatte som opprettes får automatisk tilgang

All informasjon om den ansatte føres over

Automatisk oppdatering av informasjon

Når ansatte opprettes i Tripletex får de automatisk tilgangsnivå «Bruker». Brukernavn settes automatisk. Informasjon som blir overført er blant annet navn, adresse, e-post, telefon, stilling og adresse.

Ansatte-Tripletex-Kvalitetskontroll

Ofte stilte spørsmål

Du lurer kanskje på...

Integrasjonen er en-veis der prosjekt og ansatte fra Tripletex kommer over til Kvalitetskontroll, mens ordinære timer, overtid og tillegg føres over til Tripletex som enten lønn eller ordre. 

Timer fra Kvalitetskontroll overføres i integrasjonen enten til ordre eller lønn. Dette gjelder timetypene ordinæretimer, tilleggstimer og overtidstimer. 

Dette er noe det arbeides med og vil komme i en nyere versjon av ordrehåndteringen til Kvalitetskontroll. Enn så lenge er det kun timer ført i Kvalitetskontroll som kan sendes til ordre i Tripletex. 

Ja, selve integrasjonen er enkelt å sette opp. Det eneste som trengs er API nøkkelen fra Tripletex. Du kan følge instruksjoner for oppsett her.

For å ha denne integrasjonen trenger du KS-Pluss pakken vår, som koster 149,- pr. mnd pr. bruker. Du kan lese mer om våre priser her.

Fyll ut skjemaet

Få mer informasjon