Skjema | Kvalitetskontroll AS

Mobiltilpasset

Skjemamodul

I Kvalitetskontroll ønsker vi å gi kundene våre den beste brukeropplevelsen. Vi vet at utfylling av skjema kan være krevende. Med dette i bakhode gir vi deg mobiltilpassede og oversiktlige skjemaer for en bedre kvalitetssikring. Risikovurdering, SJA og Stillasskjema har aldri vært enklere.

Skjema

Skjema

Spar tid med digitale skjemaer


Risikovurdering

Kartlegg alle farer og problemer underveis og vurder risikoen direkte på mobil.

Sikker jobbanalyse

Enkel utfylling av sikker jobbanalyse på mobil.

Stillaskontroll

Gjennomfør stillaskontroll i henhold til loven (etter forskriftene).

Andre skjema

Få tilgang til ulike skjemaer knyttet til bransjen.

Mobilversjon

Få tilgang til risikovurdering, stillasskjema og SJA i mobilversjon.

Signatur

Signer og innhent flere signaturer fra mobil.

Vil du vite mer?

Trykk på emnene for å lese mer om hvordan skjema modulen fungerer!

Å vurdere risiko er en kontinuerlig prosess med jevnlige kartlegginger og vurderinger. Vi tilbyr mobiltilpasset skjema knyttet til risikovurdering for at du skal kunne vurdere underveis i prosjekter på en enkel måte. Legg til så mange risikovurderinger som nødvendig, fyll ut og signer. Legg inn opp til 10 signaturer på hvert skjema. 

Få full oversikt over alle risikovurderinger knyttet til prosjekter på desktop. 

risikovurdering

 

Vurder enkelt og greit om sikkerheten er godt nok ivaretatt gjennom gjeldende arbeidsprosedyrer og planer, eller om det er behov for å iverksette ytterligere tiltak som kan fjerne eller kontrollere farene. Vårt SJA skjema er mobiltilpasset og gjør jobben enklere for deg og dine ansatte å utføre. Når skjemaet er ferdig utfylt kan den signeres med opp til 20 signaturer.

SJA-2

 

Stillas skal etter loven kontrolleres med jevne mellomrom, samt vise til skriftlig rapport etter kontroll. Med stillaskontroll fra Kvalitetskontroll kan du gjennomføre kontrollen direkte på mobilen. 

Vedlagt i stillaskontrollen finner du også viktige sjekkpunkter som du enkelt fyller ut med "ferdig" eller "mangelpunkt". Dette gjør det enkelt og oversiktlig for den som gjennomfører kontrollen. 

Signatur er kun tilgjengelig når skjemaet er fullstendig, eller når alle mangelpunkter er utbedret. 

stillaskontroll

 

Få tilgang til andre skjemaer som ligger i Kvalitetskontroll-registeret. Blant annet finner du skjema knyttet til betongarbeid, masser/komprimering, spredningsprotokoll, trykkprøving og sveiseprotokoll.

andre skjema

 

Gjør det enkelt for de ansatte å fylle ut skjema direkte på mobilen. Risikovurdering, stillasskjema og SJA er tilgjengelig som mobilversjon  i Kvalitetskontroll. Per dags dato jobber vi med å gjøre flere skjemaer mobiltilpasset. 

mobiltilpasset