Det beste KS-Systemet tilpasset vår bransje

Bytter Kvalitetssytem for hele kjeden

logo-vestlandshus

Om

Siden 1974 har VestlandsHus bygget hjem i hele vårt langstrakte land. Hvert av dem har bevist sin fortreffelighet i familiehverdagen. Med over 40 års erfaring og rundt 70 forhandlere over hele landet, er de en av landets største husleverandør.

Vestlandshus signerer kjedeavtale med Kvalitetskontroll

Med dette systemet har vi mulighet til å inkludere alle i organisasjonen, også underleverandører. God kommunikasjon er en viktig nøkkel for et lønnsomt og godt prosjekt, sier Vinje.

– VestlandsHus sine forhandlere vil fremover benytte CRM-verktøy fra Salesforce og kvalitetsstyringssystem fra Kvalitetskontroll. Intensjonen. Gode bransjeledende løsninger for kvalitetsstyring og salgstilnærming vil gi bedre, tryggere og mer effektive prosjekter, dette er effekter som kjeden ser at både kunde og forhandler drar nytte av.

 

Gode bransjeledende løsninger

Gode bransjeledende løsninger for kvalitetsstyring og salgstilnærming vil gi bedre, tryggere og mer effektive prosjekter, dette er effekter som kjeden ser atbåde kunde og forhandler drar nytte av.

En god forståelse av kundereisen har vært et svært viktig fokusområde for kjeden de siste årene, og med Salesforce og Kvalitetskontroll på plass er vi rigget for å ivareta både sluttkundene og forhandlerne våre på aller beste måte, sier daglig leder i VestlandsHus, Lars Erik Vinje i en pressemelding.

 

Et fullverdig styringssystem

 

Web-Mobil-490x800

 

– Ved å gjøre dette byttet tar vi et stort steg mot en mer fremtidsrettet salgstilnærming. Salesforce er det største salgsverktøyet i verden, og har fantastiske muligheter for å gjøre arbeidshverdagen til alle i kjeden enklere, bedre, og mer effektiv. VestlandsHus har fullt fokus på enda videre vekst i tiden fremover, og ruster oss nå for å kunne nå de målene vi har satt oss.

Kvalitetskontroll er et fullverdig styringssystem tilpasset vår bransje, og etter vårt syn det beste kvalitetssystemet på markedet totalt sett. Med dette systemet har vi mulighet til å inkludere alle i organisasjonen, også underleverandører. God kommunikasjon er en viktig nøkkel for et lønnsomt og godt prosjekt, sier Vinje.

 

Tekst og uttalelser er hentet fra bygg.no