Bli Sentralt Godkjent og få ditt kvalitetsstempel

Sentral Godkjenning

Å bli sentral godkjent kan være en fordel for deg som jobber med utførende eller prosjekterende arbeid. Det kan spare deg for mye tid og vil samtidig gi deg et konkurransefortrinn i forhold til at du kan bruke godkjenningsmerket aktivt i markedsføringssammenheng.

Sentral_Godkjenning_Ny-279x300

Vi hjelper deg med Sentral Godkjenning


Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen uavhengig av tiltaksklasse

Å bli sentral godkjent kan være en fordel for deg som jobber med utførende eller prosjekterende arbeid. Det kan spare deg for mye tid og vil samtidig gi deg et konkurransefortrinn i forhold til at du kan bruke godkjenningsmerket aktivt i markedsføringssammenheng.

Vi benytter oss alltid av Kvalitetskontroll AS når vi trenger hjelp med søknader. De håndterer alle hendvendelser på en proff og effektiv måte, og til en meget god pris.


Vestgar Elektro

Det er ulike kvalifikasjoner og krav som skal oppfylles for at du som foretak skal bli sentralt godkjent. Blant annet må du dokumentere din kompetanse, i form av fagbrev, utdanning og erfaring. Det er her et krav om at du har de rette kvalifikasjonene i forhold til det ansvarsområdet som du søker om.

Et sentralt og viktig krav er også at du har et godkjent styringssystem (kvalitetssystem) for å sikre at du jobber i henhold til plan -og bygningsloven. Her skal man vise til hvilke rutiner selskapet følger som igjen skal være tilpasset selskapets daglige aktiviterer. Man skal i tillegg levere med en HMS-erklæring som et vedlegg til søknaden

Et siste krav er at selskapet må ha betalt skatt og avgifter i form av vanlig skatt/forskuddsskatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Her kan man ikke ha noe ubetalt før man søker sentral godkjenning.

Dette må dokumenteres med en attest for skatt og merverdiavgift i form av skjema RF-1316. Dette får man fra Skatteetaten, men vi er behjelpelig med å finne dette for deg under en søknadsprosess.

4 enkle steg til Sentral Godkjenning

Du sender oss dokumentasjon om 4 referanseprosjekter som du har utført.

Du sender oss informasjon om faglig leders utdanning og praksis i form av fagbrev eller kompteansebevis.

Du sender oss en bekreftelse på at du har et styringssystem for ditt firma

Vi har et telefonintervju med deg hvor vi henter inn ytterligere informasjon, for så å ordne resten av søknaden for deg.

Bruk Sentral Godkjenning logoen aktivt

Ved en sentral godkjenning har du muligheten til å bruke kvalitetsstempelet aktivt i markedsføringssammenhenger. I tillegg sparer du tid ved at du unngår å måtte dokumentere krav ovenfor kommunen hver eneste gang du erklærer ansvarsrett i en byggesøknad.

Sentral_Godkjenning_Ny-279x300 (1)

Få hjelp med din Sentral Godkjenning


Fyll ut skjemaet under, eller ring oss for en uforpliktende prat

favicon-1

Kontaktinformasjon

Snakk med en som kan hjelpe deg med Sentral Godkjenning