eByggesøk Proff

Byggesøknader har aldri vært enklere

Spar tid, penger og frustrasjon med denne smidige integrasjoen. Send prosjektinformasjon direkte fra Kvalitetskontroll til eByggesøk Proff med ett tastetrykk

Om eByggesøk Proff

eByggesøk Proff er én av mange løsninger Norkart utvikler og leverer, og gjør det enklere å levere komplette, digitale byggesøknader direkte til kommunene via Fellestjenester Bygg. eByggesøk Proff er prosjektorientert og gir god oversikt og kontroll gjennom alle faser i et byggeprosjekt.

Slik fungerer det

Med ett tastetrykk

Integrasjonen er smidig og svært enkel.Du oppretter prosjektet slik du vanligvis gjør i Kvalitetskontroll. Når all informasjon er fylt ut kan du huke av en boks for «send til eByggesøk Proff». Informasjonen sendes direkte og du kan enkelt gjennomføre ulike byggesøknader på eByggesøk Proff sin side basert på informasjonen fra Kvalitetskontroll. Så fort søknaden er utfylt, signert eller godkjent vil du få den tilbake i Kvalitetskontroll som PDF under prosjektet. Enklere blir det ikke!

Denne løsningen gjør det raskere og enklere for deg å lage en komplett byggesøknad og sende den til kommunen. Dine digitale søknader sendes via Fellestjenester Bygg og Altinn i et standard format som alle kommuner støtter.

Les mer om eByggesøk Proff her!

1080 x 1080-1
Logg inn på eByggesøk Proff

Fyll ut søknaden

Distribusjon av nabovarsel

Rammesøknad

Tiltak uten ansvarsrett

Endringssøknad

Igangsettingstillatelse

Ettrinnssøknad

Midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest

Gjennomføringsplan

Ansvarsrett

Kontroll- og samsvarserklæring

Søknad om Arbeidstilsynets samtykke

Når du har fylt inn prosjektinformasjon i Kvalitetskontroll og sendt det til eByggesøk Proff vil informasjonen ligge tilgjengelig for deg øyeblikkelig. eByggesøk Proff veileder deg gjennom søknadsprosessen slik at du får all nødvendig informasjon med. 

eByggesøk Proff er godkjent for:

Kom i gang med integrasjonen i dag!
Artboard 2

Få gratis demokonto

Fyll ut skjema