24SevenOffice integrasjon

Problemfri integrasjon

Optimaliser og effektiviser arbeidsflyten din med den sømløse integrasjonen mellom 24SevenOffice og Kvalitetskontroll. Med denne kraftige løsningen kan du enkelt sende timeregistreringer, prosjekter og ansatte mellom de to systemene, og oppnå en smidig og nøyaktig overføring av data.

24SevenOffice & Kvalitetskontroll

Spar tid og ressurser

Spar verdifull tid og ressurser ved å eliminere behovet for manuell inntasting av informasjon. Vår integrasjon gjør det mulig å automatisere prosessen med å overføre data mellom 24SevenOffice og Kvalitetskontroll. Dette frigjør tid som kan brukes til mer produktive oppgaver, samtidig som du sikrer en feilfri overføring av data.

KK-2

Hva gjør integrasjonen?

Integrasjonen gjør at du enkelt kan sende timeregistreringer fra Kvalitetskontroll til 24SevenOffice. Dette gir deg nøyaktig registrering av arbeidstimer og en sømløs overføring av data til lønnssystemet. Du trenger ikke lenger bekymre deg for feilregistreringer eller dobbeltarbeid, da informasjonen blir automatisk oppdatert og synkronisert mellom systemene.

I tillegg kan du sende prosjekter og ansatte fra 24SevenOffice til Kvalitetskontroll. Dette gir deg full oversikt over prosjekter, ressurser og ansatte på ett sted.

integrasjon 24sevenoffice-1

Fyll ut skjemaet

Få mer informasjon