Samarbeidspartner: Årlig tematur med MATAKI® MEMBERS

Samarbeidspartner: Årlig tematur med MATAKI® MEMBERS

Kvalitetskontroll

12. nov 2021 | 5 min read

Mataki

Kvalitetskontroll er stolt samarbeidspartner med Mataki og en del av konseptet MATAKI® MEMBERS. Hvert år reiser én representant fra Kvalitetskontroll med på tematur sammen med Mataki, medlemmer og samarbeidspartnere. I år gikk turen til Tromsø for nettverksbygging, erfaringsutveksling og fult fokus på dokumentering.


Om selskapet: Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg,radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Mataki har vært på markedet siden 1904 og har som mål å være en ledende leverandør til den norske byggevarebransjen.


MATAKI® MEMBERS 

I 2018 inngikk vi et samarbeid med Mataki og ble en del av et konsept vi har stor tro på - MATAKI® MEMBERS. Et konsept med uvurderlige hjelpemidler som bidrar med kunnskap, opplæring, rekruttering og administrative verktøy for profesjonelle taktekkere i Norge. Med fokus på et lønnsomt fellesskap, nettverksbygging og erfaringsutveksling er vi stolt av å være en del av dette.

Som samarbeidspartner av Mataki og MATAKI® MEMBERS tilbyr vi alle medlemmer rabatterte priser på vårt kvalitetssystem. Per i dag er 25 Mataki medlemmer kunde hos oss i Kvalitetskontroll.

Årlig tematur for medlemmer

Mataki arrangerer en årlig tur for sine medlemmer og samarbeidspartnere. I år gikk turen til Tromsø med dokumentering som tema for innhold gjennom oppholdet. Som Kvalitetskontroll representant reiste Ole Kristian Fjeldstad, én av våre dyktige supportkonsulenter.

 

Jeg hadde noen flotte dager i Tromsø sammen med dyktige fagfolk. Det er veldig givende å møte folk som er så dyktig i faget sitt, og som har så mye erfaring å dele. Å møte eksisterende kunder på turer som dette gir meg også veldig mye. Sjeldent man har tid til å prate så mye sammen i hverdagen – dessverre.

Ole Kristian

- Ole Kristian Fjeldstad

Med fokus på dokumentering holdt Ole en presentasjon om dokumenttilsyn på turen – og er det noe Ole kan så er det å gjøre dette temaet så interessant som overhodet mulig.

Tromsøtur

Bilder fra årets tur

 

Nylig kunde gjennom MATAKI® MEMBERS 

Komplett-tak holder til i Sandefjord og har nylig blitt kunde hos oss gjennom MATAKI® MEMBERS. De benytter seg hovedsakelig av Kvalitetskontroll sin timeregistrering, HMS funksjoner og kvalitetssikring. Daglig leder Arvid Hansen er veldig fornøyd så langt, og synes spesielt opplæringen har vært svært god. 

 

Systemet er meget bra - og har det meste samlet på et og samme sted. For de ansatte er Kvalitetskontroll meget enkelt å bruke ute i arbeidshverdagen.

- Arvid Hansen