Brukervennlig og effektivt

Sjekklister

Med sjekklister fra Kvalitetskontroll får du brukervennlig og effektiv dokumentasjon på mobil og desktop. Sjekklistene legger til rette for gjennomført kvalitetssikring av arbeidet.

sjekkliste
Sjekklister-Kvalitetskontroll-1

Sjekklister

Brukervennlige sjekklister for effektiv dokumentasjon


Bransjetilpasset

Vi gir deg over 200+ maler å velge mellom. Bruk våre bransjemaler, tilpass de eksisterende malene eller sett opp egne.

Kategoriser

Har du større prosjekter som trenger kategorisering? Ved enkle grep kan du kategorisere f.eks rom nr, etasje, bad 1 osv.

Opprett avvik

Avvik kan rapporteres direkte inn i sjekklisten. Legg til bilder og kommentarer om ønskelig.

Sporbarhet

Sjekklisten gir deg full sporbarhet på sjekkpunkter, bilder, avvik og signaturer. Få opp dato og identifikasjon på når og hvem som har gjort hva til enhver tid.

Signer og lås

Sjekklistene kan enkelt signeres og låses på mobilen. Trenger du sidemannskontroll eller ytterligere signaturer kan du legge inn opptil 20 på en sjekkliste.

Vil du vite mer?

Trykk på emnene for å lese mer om hvordan sjekklistene fungerer!

Du kan enkelt legge inn kommentar til selve sjekklisten, eller kommentere på de utvalgte sjekkpunktene hvor det måtte være ønskelig. Dette gjør det oversiktlig for deg, men også for kolleger og samarbeidspartnere. 

Kommentar-1

 

Marker aktivt status underveis i sjekklistene. Sett status til "OK" eller "IKKE RELEVANT". Status kan endres så lenge sjekklisten ikke er signert og lukket.  

Status-1

 

Viktige prosedyrer eller henvisninger kan enkelt legges til i sjekklisten. På denne måten sikrer du de ansatte full oversikt til enhver tid. 

Prosedyrer eller henvisninger-1

 

Sjekklisten gir deg mulighet til å opprette avvik direkte knyttet til listen eller spesielle sjekkpunkter. Dokumenter med bilder og send avvik videre til avvikshåndtering. Avvik vil være tilgjengelig i den tilhørende sjekklisten, men plasseres også i oversikten over alle avvik som er registrert. 

Opprett avvik-1

 

Kvalitetskontroll sine sjekklister gir deg tilgang til over 200 maler tilpasset ulike bransjer. Du velger selv om du vil bruke ferdig malverk, tilpasse eksisterende maler eller legge inn egendefinerte maler som er foretrukket av din bedrift.

200+ maler-kopi 2-1

 

Gjør prosjektene oversiktelige med kategorisering og tildeling til ulike deler av et prosjekt. 

Eksempel kan være sjekkliste for bindingsverk, men du ønsker å kategorisere for flere leiligheter i en blokk. I Kvalitetskontroll kan du legge det inn slik: 

  • Blokk A
  • Etasje 2
  • Leilighet 1 - 20. 

Du vil da få 20 sjekklister fordelt på de ulike leilighetene. 

Vi gir deg ubegrenset antall kategorier, og du kan enkelt duplisere sjekklister for videreføring til andre prosjekter. 

Kategoriser-1

 

Våre sjekklister gir deg full oversikt over bilder, kommentarer og avvik, samt hvilke sjekkliste og sjekkpunkter de er linket til. Du vil også få opp initialene til vedkommende som har utført arbeidet og hvilken dato det er gjennomført. 

Sporbarhet-1

 

Når sjekklisten er fullstendig i henhold til prosjektet kan du enkelt signere og låse den. Du kan legge inn opptil 20 signaturer, og sidemannskontroll har aldri vært enklere. En signert og låst sjekkliste kan åpnes igjen av administrator om dette skulle være nødvendig. 

Signer og lås-1