Nytt år, nytt kvalitetssystem?

Nytt år, nytt kvalitetssystem?

Kvalitetskontroll

13. jan 2022 | 4 min read

iPhone i en hånd som viser Kvalitetskontroll sitt kvalitetssystem

Det kan virke overveldende å bytte kvalitetssystem, men det trenger ikke være slik. Vi lever i en digitalisert verden hvor det ofte er enklere enn du skulle tro å overføre, eller sette opp en ny bruker i et system. I Kvalitetskontroll gjør vi alt vi kan for at denne prosessen skal bli så smertefri som mulig for deg som kunde. Kanskje det nye året kan være kick-starten du trenger for å bytte kvalitetssystem?

Om kvalitetskontroll: Leverandør av et komplett kvalitetssystem spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen. Systemet forenkler og digitaliserer hverdagen ved hjelp av effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet. Vi har alle kjernefunksjonene du trenger samlet på én og samme plass. 

Hva kan du forvente om/når du bytter system til Kvalitetskontroll?

 

Leverer som avtalt

Som ny kunde hos oss i Kvalitetskontroll kan du forvente at vi leverer det som er avtalt, samt at vi følger deg opp slik at du aldri føler deg alene i prosessen eller i systemet.

24 timers prinsipp

Fra du har signert kontrakten har vi som prinsipp at vi alltid ringer innen det har gått 24 timer. Sammen finner vi en god løsning for veien videre, samt avtaler tidspunkt for onboarding i selve systemet. 

Onboarding

Under onboardingen kan du forvente at vi sammen går gjennom alt du trenger å vite i systemet. Vi overfører også ønskelig data fra tidligere kvalitetssystem slik at du kan fortsette arbeidet hos oss. Vårt mål er at du skal føle deg trygg, ivaretatt og sikker på at du på sikt kan håndtere systemet helt eller delvis uten hjelp fra oss. 

Les også: Høy tilfredshet blant våre største kunder

Fri support - alltid!

Kvalitetskontroll leverer alltid fri support og årlig revisjon til alle våre kunder! Dette er en svært viktig del av ivaretakelsen av våre kunder - og vi ønsker at du alltid skal ha tilgang til den hjelpen du trenger. 

 

- Vi har benyttet Kvalitetskontroll siden 2017 på alle våre prosjekter. Systemet er lett i bruk, og har en oppfølgning og support vi aldri har sett maken til. At systemet er enkelt i bruk gjør at det blir brukt, og vi ser virkelig verdien av et fungerende kvalitetssikrings system i den daglige driften

Endre Straume Mårstig

Endre Straume Mårstig,

Daglig leder Mårstig Bygg AS

 

Gratis demokonto i systemet

Om du ikke er helt kjent med Kvalitetskontroll, og enda ikke har testet systemet tilbyr vi deg en gratis demokonto. Vi ønsker at alle våre kunder skal vite hva de går til og hva de kan forvente av systemet. På denne måten vil du få prøvd deg frem helt uforpliktende og med god support fra våre supportkonsulenter. 

gratis demo KK