Møt Andrés - én av våre dyktige salgskonsulenter.

Møt Andrés - én av våre dyktige salgskonsulenter.

Kvalitetskontroll

07. mar 2022 | 3 min read

Andrés Garrido Zeballos

Andrés Garrido Zeballos er én av våre dyktige senior salgskonsulenter, og holder til på Laksevåg. Han har jobbet i Kvalitetskontroll siden 2019 - og er en enorm ressurs for Kvalitetskontroll både sosialt og faglig. Med bakgrunn som tømrer har han stålkontroll på fagfeltet, og kjenner dermed ekstra godt til viktigheten av et velfungerende kvalitetssystem. 

Hvordan er du som person?

Som person er jeg veldig glad i mennesker, har mye energi og bruker stort sett tiden min på familie og venner. Jeg elsker å gå utenfor komfortsonen min, og er overbevist om at det er der jeg vokser mest som person. Fysisk arbeid er jeg også veldig glad i, og på fritiden har jeg som oftest et oppussingsprosjekt jeg driver på med. Av mine kolleger får jeg høre at jeg er omgjengelig, energisk og alltid med på det som måtte skje. 

 

- Jeg elsker å gå utenfor komfortsonen min, og er overbevist om at det er der jeg vokser mest som person.

 

Hva er dine sterkeste egenskaper?

Mine sterkeste egenskaper er at jeg alltid strekker meg litt ekstra for kundene mine. Det er svært viktig for meg at kundene alltid er i fokus, og at de føler de får den hjelpen de trenger. Jeg er en person som alltid stiller opp, uansett hva det måtte være og har en svært høy arbeidskapasitet. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er veldig glad i å spille golf på fritiden, og mye av tiden min går dermed til dette. Fotball er også noe jeg liker godt! Jeg har selv spilt fotball aktivt i mange år, og har tidligere vært fotball trener. Ellers er familie og venner noe jeg prioriterer å bruke mye av fritiden min på så klart. 

Hva er det beste med å jobbe i Kvalitetskontroll?

Det beste er uten tvil arbeidsmiljøet! Det er en helt spesiell kultur med stor takhøyde, og det passer meg midt i blinken. I Kvalitetskontroll er det alltid noe som kjekt som skjer, alt fra Go-Kart, golfing med salgsgjengen eller ut å spise middag. Jeg jobber med en JA-gjeng som alltid er med på noe kjekt

 

 

 

E-bok - HMS sjekkliste