Nå blir digitale byggesøknader enda enklere med eByggesøk Proff

Nå blir digitale byggesøknader enda enklere med eByggesøk Proff

Kvalitetskontroll

02. mai 2022 | 7 min read

eByggesøk Proff integreres i Kvalitetskontroll

I Kvalitetskontroll har vi kontinuerlig fokus på å gjøre arbeidshverdagen så enkel som mulig for våre kunder. Byggesøknader er en stor del av våre kunders hverdag – og vi ønsker at du skal kunne spare tid og penger på dette. Vi introduserer nå den nye integrasjonen med Norkart og deres eByggesøk Proff løsning.

Om Norkart og eByggesøk Proff

Norkart er et norsk teknologiselskap som tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor. Norkart eies av Ferd AS og de ansatte i Norkart.

eByggesøk Proff er én av mange løsninger Norkart utvikler og leverer, og gjør det enklere å levere komplette, digitale byggesøknader direkte til kommunene via Fellestjenester Bygg. eByggesøk Proff er prosjektorientert og gir god oversikt og kontroll gjennom alle faser i et byggeprosjekt.

 

Hvordan fungerer integrasjonen?

Integrasjonen er smidig og svært enkel. Du oppretter prosjektet slik du vanligvis gjør i Kvalitetskontroll. Når all informasjon er fylt ut kan du huke av en boks for «send til eByggesøk Proff». Informasjonen sendes direkte og du kan enkelt gjennomføre ulike byggesøknader på eByggesøk Proff sin side basert på informasjonen fra Kvalitetskontroll. Så fort søknaden er utfylt, signert eller godkjent vil du få den tilbake i Kvalitetskontroll som PDF under prosjektet. Enklere blir det ikke!

Denne løsningen gjør det raskere og enklere for deg å lage en komplett byggesøknad og sende den til kommunen. Dine digitale søknader sendes via Fellestjenester Bygg og Altinn i et standard format som alle kommuner støtter.

Du finner blant annet søknader og skjema som: 

  • Gjennomføringsplan
  • Søknad om tillatelse til tiltak
  • Søknad om ferdigattest
  • Nabovarsel
  • Kvittering for nabovarsel
  • Opplysninger om tiltakets ytre rammer

 

Hvorfor eByggesøk Proff?

eByggesøk Proff er en fullverdig digital søknadsløsning der du som ansvarlig søker kan sende nabovarsel, søknad og ferdigattest digitalt til kommuner.

Med eByggesøk Proff har du et prosjektbasert arbeidsverktøy der du enkelt får oversikt over byggesaken på prosjektnivå, og helt ned til søknadsnivå. Løsningen er intuitiv og brukervennlig. Den gir god veiledning underveis, tar hensyn til gjeldene vilkår, validerer stegene fortløpende, og har en integrert sjekkliste, slik at du til enhver tid er sikker på å få fylt ut søknaden komplett og riktig.

En smidigere søknadsprosess 

Med denne løsningen vil du kunne spare tid, penger og frustrasjon på dine ebyggesøknader. eByggesøk Proff er ledende på ebyggesøknader, og veileder deg steg for steg slik at du til enhver tid har all nødvendig informasjon. Dette bidrar til at kommunen kan behandle søknaden din raskere. 

 

Vi har hele veien hatt fokus på at kun det beste er godt nok. eByggesøk Proff fra Norkart er slik vi ser det de beste på digitale byggesøknader.

- Bjørn Erik Fjeldstad, Faglig leder Kvalitetskontroll

 

Når kun det beste er godt nok

Bjørn Erik Fjeldstad er faglig leder i Kvalitetskontroll, og har lenge ønsket å få til en slik integrasjon for kundene i Kvalitetskontroll.

- Det er med stor glede at vi endelig ha landet noe som er så bra. Vi har hele veien hatt fokus på at kun det beste er godt nok. eByggesøk Proff fra Norkart er slik vi ser det de beste på digitale byggesøknader. De leverer enkle og gjennomførte løsninger, de har stort fokus på fornying og videreutvikling og har jevnt over fornøyde kunder. De jobber kontinuerlig med forbedring av sine tjenester – og vi er svært fornøyde med samarbeidet. En solid match som vil spare våre kunder for mye tid, penger og frustrasjon, sier Fjeldstad. 

Kenneth Øyen-Eriksen er teknisk seniorrådgiver og produktsjef FME i Norkart. Han er sikker på at denne integrasjonen vil gjøre arbeidshverdagen i bygg- og anleggsbransjen smidigere og mer effektiv. 

- Å få eByggesøk Proff integrert i Kvalitetskontroll har vært viktig for Norkart for å nå menneskene vi utvikler løsninger for, der de er. eByggesøk Proff står fint alene, men en integrasjon i Kvalitetskontroll vet vi vil gjøre arbeidshverdagen i bygg- og anleggsbransjen smidigere og mer effektiv. Oppgavene blir langt enklere når løsningene snakker godt sammen, og all nødvendig funksjonalitet er samlet i en verktøykasse. For oss er det viktig å ha gode partnere, med samme visjoner og mål, sier Kenneth Øyen-Eriksen i Norkart.

 

Du kan lese mer om integrasjonen her!

 

E-bok - HMS sjekkliste