Cordel og Kvalitetskontroll forenkler prosjektdokumentasjon og automatiserer prosesser

Cordel og Kvalitetskontroll forenkler prosjektdokumentasjon og automatiserer prosesser

Kvalitetskontroll

16. mar 2022 | 4 min read

Cordel x Kvalitetskontroll integrasjon

Bruker du Kvalitetskontroll som kvalitetssystem og Cordel som kalkulasjon- og prosjektstyringssystem? Da kan du glede deg over en enda enklere hverdag fremover. Sammen med Cordel lanserer vi nå en etterlengtet integrasjon som bare er begynnelsen på noe fantastisk.

I fjor ble vi en del av SmartCraft – og fikk da Cordel som ett av våre søsterselskap. Dette anser vi som en stor fordel for våre kunder, og samarbeidet har nå gitt oss en integrasjon vi er veldig stolte over. I god dialog med felles kunder har vi jobbet for å finne riktig løsninger og funksjoner som vil forenkle arbeidshverdagen. Det er med stor glede vi nå lanserer første del av det vi har jobbet med, en kobling mellom systemene som gjør det mulig å arbeide mer effektiv med dine prosjekter. 

Hva blir enklere? 

Du kan sende ordre- og anleggsinformasjon fra Cordel til Kvalitetskontroll ved hjelp av ett tastetrykk. Når informasjonen er synkronisert vil du finne prosjektet i Kvalitetskontroll. Dette gjør det enkelt å holde begge systemer oppdatert til enhver tid og du slipper dobbeltføring. Slik at du kan forenkle arbeidet med prosjektdokumentasjonen.  

Helt enestående! Allerede nå sparer vi mye tid i forhold til før den lille knappen var til stede.

- Thomas Paulse, Lie Blikk. 

Dette er bare begynnelsen. Våre piloter og kunder viser stort engasjement og flere funksjoner for en smidig integrasjon vil komme. 

- Med integrasjonen med Kvalitetskontroll slipper du dobbeltarbeid. Med korrekt informasjon i begge systemer sikrer du et godt utgangspunkt for å jobbe videre med KS, avvik og andre elementer du bruker Kvalitetskontroll til. Integrasjonen vil utvikles videre i tiden fremover, og i nær fremtid vil du kunne glede deg til å motta sjekklistene fra Kvalitetskontroll ferdig utfylt og generert til PDF rett i dokumentfanen på ordren i Cordel, sier Mats Felix Walschaerts, Product Manager i Cordel Norge.  

En smidigere arbeidshverdag 

Det stilles større og større krav til dokumentasjon og interne rutiner, men også lønnsomhet. Gode digitale løsninger vil være viktig for å kunne drive på en god måte. Integrasjonen åpner opp for nye muligheter for å effektivisere arbeidshverdagen og funksjonalitet som dekker hele spekteret for å gjennomføre prosjekter på en god måte.  

At begge selskaper er en del av SmartCraft-gruppen gir oss ikke bare fordeler i teknisk form av en systemintegrasjon, men også større faglig tyngde. Sammen skal vi jobbe inn i fremtiden for å bistå bedrifter i håndverksbransjen til å digitalisere og automatisere prosesser ytterligere.  

 

Du kan lese mer om integrasjonen her!

 

E-bok - HMS sjekkliste