La bilrutene automatisk bli lagret med Abax sin kjørebok

La bilrutene automatisk bli lagret med Abax sin kjørebok

Kvalitetskontroll

23. jun 2022 | 4 min read

Sammen med markedets største leverandør av kjørebok, kan du nå få synliggjort din kjøredata i Kvalitetskontroll. Abax sin kjørebok passer alle biltyper, kan driftes med app og er enkel å installere. Den samler data i henhold til GDPR og tilfredsstiller skatteetatens dokumentasjonskrav.

Fordeler for deg som Kvalitetskontroll kunde

 Reduserte priser på enheter og system

 Live status på alle kjøretøy og automatisk sporing

 Enklere dokumentasjon ifm. skattekrav

 Livstidsgaranti på deres hardware

Visning av kjøredata tilgjengelig i Kvalitetskontroll

All data om dine kjøretøy blir synlig i Kvalitetskontroll. Du kan enkelt hente ut rapporter på kjøredata samt endre kjøretøy via Abax sitt system. Det eneste du trenger er en Abax bruker. På denne måten kan du enkelt få tilgang til dataen du trenger på en og samme plass.  

 

ABAX har produkter og tjenester av høy kvalitet, som er ideelle mot vår kundegruppe. Ved å bruke tjenestene våre til det fulle, vil kundene spare et betydelig antall timer, som igjen kan brukes til fakturerbare timer.
- Tommy Kroken, produkteier i Kvalitetskontroll

 

Få mer informasjon

 

Økt effektivitet og kostnadsbesparelse med elektronisk kjørebok

Ved optimal bruk av Abax sine tjenester kan du spare opp til 18,5% på de totale bilkostnadene. I tillegg til de sparte kostnadene blir det enklere for deg som bruker firmabil å dokumentere forskjellen mellom private og jobb-relaterte turer. Alle turer blir automatisk lagret, og rapporter kan benyttes som fakturagrunnlag på en enkel og smidig måte. 

 

Om Abax: ABAX er det nest største telematikkselskapet i Europa med egenutviklet soft- og hardware for mobile enheter. Telematikken gjør det enkelt å forbedre effektiviteten, overholde lovgivningen og øke lønnsomheten for sine over 41 000 kunder. ABAX har over 350 ansatte, stasjonert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen og England med hovedkontor i Larvik, Norge. 

 

 

E-bok - HMS sjekkliste