Kvalitetssikring i byggebransjen

Workshop i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim

Workshop i kvalitetssikring

Etter tilbakemeldinger fra flere av våre kunder har vi satt opp 4 kurs i hele landet med hovedfokus på systemkrav, internkontrollforsikriften og effektivt KS-arbeid på byggeplassen.

  • Minimumskravene for systemkrav
  • Effektivt og rett KS-arbeid
  • DIBK og arbeidstilsynet - hva gjør du?

Velg mellom

Bergen

Sted: Comfort Bergen Airport
Dato: 20.11.2019
Tid: 09:00 – 12:30

Fullt!

Oslo

Sted: Park Inn Airport Hotell
Dato: 18.11.2019
Tid: 09:00 – 12:30

Fullt!

Stavanger

Sted: Quality Hotell Sola
Dato: 19.11.2019
Tid: 09:00 – 12:30

Fullt!

Tromsø

Sted: Clarion The Edge
Dato: 27.11.2019
Tid: 09:00 – 12:30

Fullt!

Dette vil du lære

Det kan være vanskelig å holde oversikten over alle lovpålagte krav i dagens bransje. I denne workshopen vil du få et lite dypdykk i Internkontrollforskriften og saksbehandlingsforskriften. Du vil lære hvordan unngå klassiske feil, hva du må ha på plass for å tilfredstille lovpålagte krav, og hva som kreves for søknadspliktige og ikke søknadspliktige tiltak. 

Slik dekker du minimumskravene

Vi er en garantist for at aktive kunder dekker lovbestemte systemkrav. Vi vil gjennomgå hvordan man går frem for å sikre at minimumskravene er ivaretatt generelt, og demonstrer litt fra vår systemløsning. Hvorfor er det viktig med årlig revisjon?

Effektiv og rett KS-arbeid

Det å få alle til å jobbe effektivt og rett med KS på byggeplassen uten å bruke mye tid og ressurser kan være en utfordring. Det finnes enkle hjelpemidler og fremgangsmåter slik at du alltid ivaretar lover og forskrifter. Vi viser deg best-practice KS og- HMS arbeid, og deler våre erfaringer rundt de vanligste feilene som blir gjort.

DIBK og arbeidstilsynet

Den dagen DIBK og arbeidstilsynet kommer på besøk, så kan det være en stressende og utfordrende situasjon, men det behøver det ikke å være. Få våre 5 beste tips du kan følge, slik at du alltid kan føle deg trygg på at det du gjør er rett.

Plan for dagen

Tidsplan og emner