Kvalitetssystem for byggebransjen

Et enkelt, funksjonelt og tidsbesparende styringssystem som inneholder alt du trenger for en effektiv arbeidsdag. Funksjoner og moduler som hjelper deg med å holde kontroll og orden over alle byggeprosjekt.

NN
Sjekklister
Komplette sjekklister med maler tilpasset alle bransjer. Disse kan enkelt egendefineres og tilpasses, slik at det fungerer optimalt for din bedrift.
Timeregistrering
Enkel timeregistrering for alle ansatte. Legg inn maskintimer, overtid og tillegg og få oversikt over timene på et prosjekt.
Avvikshåndtering
Avvikshåndtering med effektiv varslingsfunksjonalitet. Avvik registreres, kommenteres og dokumenteres enkelt med bilder. Alt kan gjøres via. mobiltelefonen, og de ansvarlige varsles ved hjelp av SMS/E-post.
NN
et kvalitetssystem som forenkler hverdagen

Vårt Kvalitetssystem inneholder funksjonaliteter som skal være enkle å ta i bruk og håndtere. Derfor har vi siden 2007 nå over 1600 kunder, og i overkant av 10 000 brukere av systemet.

ll
Ordrefunksjon
Registrer og opprett ordre fra eget vareregister på byggeplass. Send ordre på e-post eller få signatur direkte på mobil. Perfekt for befaringsrunder, overtakelse og tilbudsrunder med nye og eksisterende kunder.
Prosjektbilder
Ta bilder ifm. sjekkpunkt og avvik for full kontroll og dokumentasjon av alt utført arbeid. Alle prosjektbilder samlet under en plass, skriv kommentar til bildet og skriv de ut til FDV permer.
ii
Bedrift- og HMS Prosedyrer
Alle nødvendige prosedyrer er tilgjengelig på alle enheter for alle ansatte. Disse kan tilpasses din bedrift ift. lovpålagte krav, med fullstendig revisjonshistorikk og varsling til ansatte.
Se referansevideoer fra kunder

Vi er så heldige å få bli med noen av våre referansekunder sammen med dem en dag på jobben.

Tilgjengelig på alle enheter
nettbrett

Systemet er tilpasset nettbrett. Dette kan være nyttig i sammenhenger der man skal f.eks lese av plantegninger og trenger en større skjerm.

desktop

Hovedfunksjonene ligger tilgjengelig på desktop versjonen av systemet. Dette brukes av de inne i administrasjonen og kan enkelt formidle nyttig og relevant info til de ute i feltet.

smarttelefon

De fleste i feltet benytter seg av mobilversjonen av systemet. Her ligger de viktigste funksjonalitetene de trenger for å arbeide effektivt.

Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål om kvalitetssystemet

Vi har tatt en grundig vurdering og har per nå valgt å ikke lage en app, men heller en mobil nettversjon. Det er flere gode grunner til det. Blant annet er dette for å spare telefonen din for plass, ikke bare med tanke på lagrinskapasiteten som selve appen tar, men da særlig for alle filer, bilder, tegninger etc som lagres i prosjektet og som etter hvert vil ta vesentlig med kapasitet fra din telefon. En app må i tillegg oppdateres jevnlig, men med en mobiltilpasset nettversjon vil du alltid ha siste opddaterte utgave av systemet, samtidig som vi til en hver tid sørger for at alle funksjoner fungerer som de skal. Mobilversjonen vår lagres med vårt ikon på din telefon, så for alle praktiske formål er det også like enkelt som å starte en app.

Nei, vi opererer ikke med bindingstid da det ikke vil ha noen hensikt for oss å tvinge våre kunder til å bli værende om de mot formodning skulle ønske å avslutte samarbeidet. Vår aller viktigste jobb som KS/HMS leverandør er å sørge for å tilpasse systemet og sørge for at våre kunder tar det aktivt i bruk for en mer effektiv, lønnsom og tryggere hverdag. Vi bruker derfor mye tid og ressurser i starten av samarbeidet for å få våre kunder riktig ut av startblokken og vi leverer 12 måneders løpende avtaler med 2 eller 3 måneder oppsigelsesfrist, avhengig av størrelse på selskap. Vår statistikk viser at kun rundt 2% av våre kunder avslutter årlig samarbeidet grunnet overgang til andre leverandører, dette er meget lave tall og noe vi naturligvis er svært stolte av!

Vi har med vilje valgt en svært enkel og oversiktlig prisstruktur og i våre lisenser er den lovpålagte årlige ekstern revisjon av HMS og styringsprosedyrer inkludert. Det koster deg derfor ingenting ekstra og vi kontakter deg når tiden er inne for revisjon. Support fra våre dyktige kundekonsulenter er også inkludert i lisensen. Ingen skjulte kostnader, oversiktlig for oss og oversitlig for deg.

Få en gratis demo