Kundecase: En sømløs og effektiv hverdag for Mårstig Bygg AS

Kundecase: En sømløs og effektiv hverdag for Mårstig Bygg AS

Kvalitetskontroll

02. nov 2021 | 5 min read

Kvalitetskontroll samarbeider tett med andre systemer for å gi deg som kunde den beste brukeropplevelsen. Våre integrasjoner har som hensikt å gjøre arbeidshverdagen så sømløs og enkel som mulig for deg som kunde.

Tripletex er et komplett økonomisystem som passer godt til bygg og anlegg, og inkluderer funksjoner som timeføring, lønn og prosjektregnskap. Sammen med Tripletex tilbyr vi en enkel og effektiv løsning for våre Kvalitetskontroll kunder.

OM INTEGRASJONEN

Integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex synkroniserer og overfører informasjon mellom prosjekter, timer og ansatt informasjon. Den er enkel å sette opp og enkel i bruk. Etter oppsett vil integrasjonen gjøre at alle nye prosjekter og ansatte som opprettes i Tripletex overføres sømløst og direkte til Kvalitetskontroll. Timeregistrering henter du enkelt fra Kvalitetskontroll til Tripletex.

Les mer om integrasjonen her!

 

Én av de som benytter seg av denne løsningen er Endre Straume Mårstig. Han er daglig leder i Mårstig Bygg AS og har vært kunde hos Kvalitetskontroll siden 2017. Januar 2021 startet de opp med Tripletex integrasjonen, og vi har tatt en prat med Endre for å høre hvordan det fungerer for de i praksis. 

Hvordan bruker dere integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex i arbeidshverdagen?

- Vi oppretter alle våre prosjekter i Tripletex, og dette videreføres direkte til Kvalitetskontroll sitt system uten at vi trenger å gjøre noe mer med det. Det samme gjelder nyansatte. Når det gjelder timeregistrering henter vi dette fra Kvalitetskontroll til Tripletex. Det er helt fantastisk hvor enkelt det faktisk er og hvor mye tid vi sparer på denne løsningen. Det er sømløst, og vi unngår ekstraarbeid.

 

Vi oppretter alle våre prosjekter i Tripletex, og dette videreføres direkte til Kvalitetskontroll sitt system uten at vi trenger å gjøre noe mer.

Sitat Mårstig

- Endre Straume Mårstig

 

Hvorfor gikk dere for denne løsningen?

- For oss var det aldri et tema å bytte kvalitetssystem til noe annet enn Kvalitetskontroll. Vi har vært kunde siden 2017, og er strålende fornøyd med både systemet og kundeservicen. Vi var inne på tanken om å bytte økonomisystem for å bedre flyten i hverdagen, og var dermed på utkikk etter en leverandør som fungerte sammen med Kvalitetskontroll. 

Jeg var tidlig i kontakt med Tripletex, og når det da kom en integrasjon nølte jeg ikke med å sette i gang. Tripletex ble testet ut parallelt med tidligere økonomisystem i en lengre periode, men vi har nå brukt det for fullt siden januar 2021. Det var i bunn og grunn ønsket om en enda mer effektiv hverdag som fikk oss til å gå for denne løsningen. 

Hvilke fordeler gir det deg som kunde at systemene snakker sammen?

- Det er så tidsbesparende, og det gir meg full kontroll. Hvem liker vel ikke full kontroll? Vi oppretter så mange prosjekter daglig og trenger dermed at det er sømløst og effektivt. Så fort prosjektet er opprettet i Tripletex trenger jeg ikke opprette det flere steder. Løsningen er upåklagelig og jeg vil absolutt anbefale integrasjonen videre.