Full kontroll på timer og HMS via. mobiltelefonen

KS med Asfalt og Maskin

Om

Asfalt & Maskin AS er et asfaltentrepenørfirma som ble startet våren 1991. Firmaet driver hovedsaklig med oppretting, asfaltering og plass-støpt kantstein. Med 29 års erfaring i bransjen nytter de godt av kvalitetssystem fra Kvalitetskontroll.

En enklere hverdag med digitalt Kvalitetssystem

Den lokale asfalt og betongentreprenøren Asfalt og Maskin AS har mange prosjekter på gang. De har nå gått fra manuell timeføring og dokumentering av alle sine jobber til å nå føre alt via. Kvalitetskontroll. – Hverdagen har blitt mer oversiktlig og enklere, sier daglig leder Roald Garnes.

I over 27 år har Asfalt og Maskin jobbet med asfaltering, veikanter, oppretting, kantstein, betongrekkverk og midtdelere. De utfører små oppdrag for privatpersoner, samt større jobber for blant annet VeidekkeVegvesenet og andre store instanser.

Tidligere håndterte de alle sine prosjekter via. manuell føring av både timer, sjekklister, prosedyrer og dokumentasjon.

Start video

Slik får de kontroll på alle timene

Roald som er prosjektleder kan til enhver tid gå inn og se hvor mange timer de har brukt på hver enkelt prosjekt. Han kan filtrere ned på hver enkelt ansatt, avdeling eller type arbeid som er blitt gjort, og om det er overtid eller ordinære timer. I tillegg kan han velge timer som er fakturert eller ikke fakturert. Da får han enkelt kontroll over inntjeningen og utestående timer for de ulike prosjektene.

Alle disse timene kan han med et tastetrykk godkjenne, slik at de blir enten sendt videre til et lønnsprogram(f.eks UniMicro) eller kan eksporteres til blant annet VismaTripletex, Huldt og Lillevil eller andre vi har integrasjoner med. Timene vil da havne på lønnslippen til de ansatte automatisk(ved en integrasjon/eksport til økonomiprogram).

– Hverdagen har blitt vesentlig enklere etter at vi byttet over til Kvalitetskontroll. Jeg har full kontroll på guttene sine timer pr. prosjekt, samt all dokumentasjon opp mot f.eks Veidekke har blitt mye enklere, sier prosjektleder og daglig leder Roald Garnes.

- Roald Garnes, Daglig leder

Er godt i gang etter 6 mnd

I skrivende stund er det kun 6 måneder siden Asfalt og Maskin tok i bruk Kvalitetskontroll som deres alt-i-et kvalitetssystem, og i følge dem selv har det vært enkelt å komme i gang. De har fått god oppfølging fra deres dedikerte support medarbeider hos oss, som alltid er inkludert i alle lisenser.

Få en gratis demo

Få en gratis demokonto av systemet og prøv selv i hverdagen