Ny mobilversjon er lansert!

Forbedret utgave av Kvalitetskontroll

Ny mobilversjon

I dette innlegget tar vi deg gjennom de viktigste endringene som kan være greit å vite om før du setter i gang med kvalitetsarbeidet ditt!

Kvalitetskontroll i ny drakt

En gledens dag hos Kvalitetskontroll: En ny og forbedret utgave av mobilversjonen av kvalitetssystemet.
 Etter i overkant av 8 måneder intens jobbing, utvikling og tilbakemeldinger fra kunder, har vi endelig lansert den nye versjonen. 

Design og layout endringer

En naturlig konsekvens av fornyelse er endringer på designet og utseendet. Her har vi forsøkt å oppdatere etter dagens standard både når det gjelder brukervennlighet og layout, men samtidig forsøkt å beholde noe av den “gamle” måten å jobbe på.

Valgene på fremsiden er der fremdeles, time registreringen inneholder de samme valgene og ellers de andre funksjonene er tilsvarende på sin vante plass – bare i en moderne kappe!

Etter over 8 måneder med intenst arbeid kan vi endelig slippe en ny og forbedret utgave av mobilversjonen.

- Jone Hop, Utviklingssjef

Mer oversiktlig og enklere timeregistrering

Timeregistrering er naturlig nok vår mest brukte funksjon i systemet. De fleste må registrere timer tilhørende et prosjekt, og det er derfor viktig at denne fungerer optimalt.

Her har vi endret på måten man legger til timer, gjort hele registreringsbildet mer oversiktlig, og lagt til en ny sammendragsfunksjon øverst i skjermbildet.

Denne sammendragsfunksjonen skal hjelpe brukerene med å få et overblikk i hva de faktisk har lagt inn av timerovertidmaskintimer osv.

Raskere utfylling av sjekklister

Sjekklister er en sentral del av Kvalitetssystemet og er en viktig del i det å kvalitetssikre arbeidet på hvert enkelt prosjekt.

Her har vi laget en “snap-to” funksjon som betyr at hver gang du trykker “IR” eller “OK” så hopper systemet ned til neste sjekkpunkt. På denne måten går enkle sjekklister kjapt å gjennomgå dersom de ikke skal inneholde bilder eller kommentarer.

Opprett avvik tilhørende et sjekkpunkt

I tillegg er det nå mulig å opprette avvik tilhørende et sjekkpunkt med kommentar og ubegrenset antall bilder. Dette har vært en veldig etterspurt funksjon fra våre kunder tidligere, og har nå kommet med i denne nye versjonen.

Enklere innmelding av avvik

Alle avvik som registreres enten via. et sjekkpunkt eller på “vanlig” måte havner i avviksregisteret som det har gjort tidligere. Her kan du filtrere på status på avviket, om de er åpen eller lukket og den tidsperioden du ønsker å se. 

En forbedring fra tidligere er at du nå kan ha flere bilder tilhørende et avvik. Dette gjør det enklere å dokumentere avviket på tilstrekkelig måte. Utfyllingen er forbedret og gjort enklere enn før, samt mer oversiktlig.

Få en gratis demo

Få en gratis demokonto av systemet og prøv selv i hverdagen